ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Boodschappen

Voor bij de thee

By Mooncake

Thee drink ik graag. Ik drink geen koffie want  dan ga ik trillen, krijg ik het heet en moet ik plots poepen en dat heb ik niet graag. Ik bestel altijd fluisterend een décaf cappuccino in de vele hippe koffietenten die onze habitat rijk is.  En dat doe ik dan eigenlijk alleen voor het schuim want dat vind ik toch wel zoiets moois en leuks. Kijk hieronder hoe mooi en zijdezacht:

capu

Waar ik naar uit kan kijken na het eten – of dat nou na het ontbijt of avondeten is – is een thermoskan met thee + bijbehorende versnapering. En dan lekker op mijn hoekbank met dekentje iets leuks kijken. Of aan mijn blog werken. Of een boek/tijdschrift lezen. Of gewoon cocoonen of staren in de leegte. En dan naar buiten kijken en zien hoe de hagel tegen mijn ramen slaat en intens dankbaar zijn dat ik daar niet mee hoef te dealen. Want ik zit in mijn huispak onder een deken op de beste bank die ik ooit had. Hiehieeee!!! Puur geluk.

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

  We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

  Deze reeks van mijn blog gaat over wat te eten bij de thee.Ik ga ook nog een reeks maken over wat te drinken behalve thee maar dat is voor later.

  Waar ik al een paar jaar aan verslaafd ben en echt niet genoeg van kan krijgen zijn kaneelnoten. Je vindt ze bij verschillende Turkse en Marokkaanse supermarkten in mijn buurt. Potje thee erbij…

  DSC01350

  Kaarsen aan…en onderuit.

  DSC01592

  Let op: het gaat echt om de kaneelnoten. Die verschillen van kleur als je ze naast de chocolade-kaneelnoten legt, kijk maar hieronder. De lichtbruine moet je hebben. De donkerbruine  zijn ook lekker maar minder verslavend. En een verslaving heb je wel nodig als reden om ‘s morgens op te staan, zeker als het koud en donker en nat is en je er van alles van je verwacht wordt of je jezelf van alles opgelegd hebt.

  DSC01332

  Ook pure pindarotsen koop je bij die supermarkten. Bijv. bij Lale Kasabi (Javastraat 101, Amsterdam). Zij hebben sowieso een hele mooi collectie van bijv. dadels, pinda’s, amandelen enz. overgoten met witte, pure of bruine chocolade en ze zijn ook nog eens heel erg lief daar!

  Maar ik ben wel toe aan een keer wat anders. Al zijn kaneelnoten zo ongeveer het enige dat ik elke avond weer zou kunnen eten en ook eet. Klik hier voor mijn eerste Voor bij de thee-avontuur!

  Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

   We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

   Overige informatie

   Halal: Ja
   Kosjer: Ja
   Vegetarisch: Ja
   Vegan: Nee