ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Boodschappen

Saeed’s Curryhouse – mango’s, walnut halwa & papayazeep

By Mooncake

Voor nu even een korte versie van dit artikel, later meer. Maar de bottom line voor nu is: breng een bezoek aan Saeed’s Curryhouse, laat zijn geweldige producten bezit van je nemen en wandel naar buiten met tassen vol leuks.

Houdt mijn website in de gaten want binnenkort komt ie met nog meer lekkers in zijn winkel (denk: streetfood snacks, hartverwarmende huisgemaakte drankjes en iets met curries) en dan update ik dit artikel.

Voor nu even dit. Zijn zoetigheden mag je niet overslaan. Bijzondere baksels en het is je plicht om ze sowieso een keer geproefd te hebben. Gewoon, om het culinaire erfgoed dat ons land nu eindelijk rijk is te eren:

 width=

Ook verkoopt hij alle kruiden van de regenboog en komen mensen uit de wijde omtrek naar zijn winkel om Pakistaanse mango’s te scoren die vanaf juni tot ongeveer september verkrijgbaar zijn.

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

  We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

  Ik vond dit leuke doosje:

   width=

  Met schattige snoepzakjes erin:

   width=

  Het is de bedoeling dat je de inhoud (venkelzaad, kokos, amandel en dadel) in een keer achterover gooit. Hoofd in je nek en blik op oneindig. Leuk om na (of voor of tijdens) het eten uit te delen dacht ik zo.

  Oh en wat ook fantastisch is maar niet eetbaar maar toch fantastisch dat zijn zijn cosmetische producten. Zo verkoopt hij goat milk face cleanser, papaya- rijst- en saffraanzeep, snake oil en ubtan – een mengsel waar vrouwen (maar ook mannen) hun huid mee insmeren voordat ze gaan trouwen.

  Genoeg voor nu en later meer….Stay tuned.

  Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

   We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

   Overige informatie

   Halal: Ja
   Kosjer: Ja
   Vegetarisch: Ja
   Vegan: Ja