ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

3,95 / maand

The Tribe

Join The Tribe en krijg onbeperkt toegang tot alle artikelen en video’s! Met mijn nieuwste ontdekkingen, onweerstaanbare giveaways, Mooncake musthaves en food & travelguides voor op reis. Voor de prijs van een smeuïge pastechi met tonijn of een kom hete harira (per maand).

Ik wil meer weten

47,40 / jaar

The Tribe (jaarlijks)

Join The Tribe en krijg onbeperkt toegang tot alle artikelen en video’s! Met mijn nieuwste ontdekkingen, onweerstaanbare giveaways, Mooncake musthaves en food & travelguides voor op reis. Voor de prijs van een smeuïge pastechi met tonijn of een kom hete harira. Betaal eens per jaar.

Ik wil meer weten

Oorspronkelijke prijs was: €5,95.Huidige prijs is: €4,95. / maand

The Tribe+

Tribe+ geeft je naast superlekkere, exclusieve Tribe only-content en een maandelijkse nieuwsbrief ook toegang tot een online plattegrond waarop alle Mooncake-adressen staan. Voor maar €1,- extra per maand! Met mijn verhalen en afbeeldingen erbij. Handig om op te kijken als je in een bepaalde buurt of stad bent waar je een leuk eetadres zoekt. En een welkome aanvulling op mijn eetgids All You Can Eat! Liever per jaar betalen? Klik hier.

Ik wil meer weten

Oorspronkelijke prijs was: €71,40.Huidige prijs is: €59,40. / jaar

The Tribe+ (jaarlijks)

Tribe+ geeft je naast superlekkere, exclusieve Tribe only-content en een maandelijkse nieuwsbrief ook toegang tot een online plattegrond waarop alle Mooncake-adressen staan. Met mijn verhalen en afbeeldingen erbij. Handig om op te kijken als je in een bepaalde buurt of stad bent waar je een leuk eetadres zoekt. En een welkome aanvulling op mijn eetgids All You Can Eat!

Ik wil meer weten