ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

The Tribe+ (jaarlijks)

Oorspronkelijke prijs was: €71,40.Huidige prijs is: €59,40. / jaar

Tribe+ geeft je naast superlekkere, exclusieve Tribe only-content en een maandelijkse nieuwsbrief ook toegang tot een online plattegrond waarop alle Mooncake-adressen staan. Met mijn verhalen en afbeeldingen erbij. Handig om op te kijken als je in een bepaalde buurt of stad bent waar je een leuk eetadres zoekt. En een welkome aanvulling op mijn eetgids All You Can Eat!

Beschrijving

Wat krijg ik bij Tribe+?

Naast alle exclusieve, superlekkere Tribe-only content op Mooncake.nl, een maandelijkse nieuwsbrief en het gratis uitproberen van gerechten krijg je bij Tribe+ ook  toegang tot Mooncake Maps. Een online plattegrond met alle Mooncake-adressen. Met uitleg en foto’s erbij. Op dit moment alleen nog in Amsterdam. Als er genoeg animo is volgen binnenkort ook andere steden door heel Nederland. En daarna: uitbreiding naar het buitenland 😇

De plattegrond wordt regelmatig bijgewerkt met adressen die nog niet op mooncake.nl of mijn socials staan.

Ook adressen die ik net ontdekt heb maar waar ik nog geen video of artikel over heb kunnen maken, komen hier meteen in te staan. En als een adres permanent gesloten is, is dat ook meteen te zien als je op “get directions” klikt. Net als op Google Maps.

En verder?

Opzeggen kan dag & nacht, 24/7. Check hier de algemene voorwaarden.