ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Editorial

Mooncake is foodiebagpartner van IDFA!

By Mooncake

Mooncake is foodiebagpartner van IDFA! De Mooncake X IDFA foodiebag is de meest diverse en inclusieve tas van Nederland. 100% halal, vega,

De afgelopen weken zijn Anna en ik bedolven geweest onder de Mooncake-dozen en dat zijn we eigenlijk nog steeds maar vandaag komen we even onder het karton vandaan en kondigen we aan dat we dit jaar de trotse foodiebag partner van IDFA zijn! Dat betekent dat je bij het kopen van je filmtickets een Mooncake X IDFA foodiebag kan bestellen – de meest inclusieve en diverse tas van Nederland! 100% vegetarisch, halal en kosher en 85% vegan. 

mooncake_Foodiebag_IDFA1

Snack je een slag in de rondte met o.a. Caribische plantainchips, tamarindedrank en Marokkaanse patisserie. Speciaal voor mijn volgers is de tas nu al beschikbaar! De foodiebag kost €19,95. 

Alle info vind je hier!

De docu’s van IDFA zijn extra fantastisch in tijden van lockdown en een overload aan nieuwsberichten. Ze bieden nieuwe inzichten, nuancering en zijn het perfecte medicijn tegen eenvormigheid. Dus, ook in het kader van #litup: bestel die filmtickets (check idfa.nl); een snack- en borrelbag erbij en laat je inspireren! De tas is beschikbaar t/m 3 dec ’20. We leveren v.a. 16 nov. 

Alle info vind je hier!

Wil je foodiebag en/of Mooncake’s foodtalk (over diversiteit en inclusie) of tasting inzetten voor je bedrijf of organisatie? Neem dan hier contact op! 

Een video over het ontstaan van de foodiebag + de ondernemers erachter, bekijk je hier: