Mooncake X IDFA foodiebag

Haal de smaak van Nederland’s nieuwe, diverse culinaire landschap in huis en steun kleine, lokale ondernemers met de Mooncake foodiebag! Van Marokkaanse patisserie tot knapperige Caribische plantainchips en de inmiddels beroemde én beruchte kaneelnoten.

De IDFA-editie van de Mooncake foodiebag is een snack-en borrelbag speciaal samengesteld voor food- en filmfans zoals jij. Eén tas is genoeg om met 2 personen volop van te snacken tijdens de films die je dit jaar waarschijnlijk vanaf je bank zal bekijken.

Bekijk deze video over de inhoud van de tas: 

Waarom de Mooncake foodiebag?

De Mooncake foodiebag is in het leven geroepen door Mooncake, om kleine, bijzondere ondernemers de crisis door te helpen.

De foodiebag staat, net als mooncake.nl, voor diversiteit en inclusie en is daarom 100% halal, kosher, vegetarisch en 85% veganistisch en richt zich bewust op de wensen van mensen die nog te vaak vergeten worden. Je leest hier meer over Mooncake.

Wil je de foodiebag en/of Mooncake’s foodtalk (over diversiteit en inclusie) of tasting inzetten voor je bedrijf of organisatie? Neem dan hier contact op! 

Benieuwd naar de ondernemers achter de tas? Bekijk de video hieronder:

FAQ

De Mooncake X IDFA-tas kost €19,95 incl. btw. Verzenden binnen Nederland kost €3,95. Verzenden naar het buitenland? Neem contact op.

De foodiebag staat, net als mooncake.nl, voor diversiteit en inclusie en is daarom 100% halal, kosher, vegetarisch en 85% veganistisch en richt zich bewust op de wensen van mensen die nog te vaak vergeten worden. Je leest hier meer over Mooncake.

Tijdens het bestellen kun je kiezen voor ophalen in Amsterdam-Oost of verzenden per post binnen Nederland (€3,95). Ophalen is niet alleen gratis en beter voor het milieu, je krijgt ook nog een dubbele portie kaneelnoten + een freebie met Mooncake’s favoriete en nog geheime afhaal- en besteladressen toegestuurd.

Wil je verzenden naar het buitenland? Neem dan contact met ons op.

We verzenden de foodiebags op maandag en donderdag. Dat zijn ook de ophaaldagen. De details over ophalen in Amsterdam-Oost (waar precies en hoe laat) staan in je bevestigingsmail.

Heb je besteld op een donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Dan gaat je pakket mee met de verzending van maandag.

Heb je besteld op een maandag, dinsdag of woensdag? Dan gaat je pakket mee met de verzending van donderdag.

Onze ervaring is dat de post de pakketten de volgende dag bezorgt. Door de huidige situatie (en dichter naar Sinterklaas toe) kan er enige vertraging ontstaan.

We werken voor de logistiek samen met een educatief centrum in Amsterdam-Oost dat armoede bestrijdt. Gezien dit een klein en lokaal initiatief is zijn we enkel op de aangewezen dagen open voor ophalen.

Ja! Dat kan v.a. 25 stuks. En Mooncake organiseert ook leuke food talks (rondom diversiteit en inclusie) en proeverijen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je de foodiebag versturen naar een adres in het buitenland? Neem dan contact op met office @mooncake.nl.

We raden met klem aan de foodiebag te houden en de inhoud op te eten!! Het zal je goed doen.

De mini guide met meer info over de producten in de tas wordt naar je gemaild na het afronden van je bestelling. Niks ontvangen? Check je spamfilter!

Dat moet je helemaal niet willen :). Grapje. Omdat we de producte speciaal voor jou hebben ingekocht en er bederfelijke waar in zit is het mogelijk je bestelling uiterlijk twee weken voorafgaand aan de verzend- of ophaaldatum te te annuleren.

Als je snel geholpen wil worden neem dan contact op met office @mooncake.nl (en niet via Mooncake’s social media kanalen!).