ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Restaurants

Zuid-Indiase vegetarische verrukkelijkheden in hartje Utrecht

By Mooncake

Het Zuid-Indiase vegetarische restaurant Krishna Vilas is uitgebreid naar Utrecht! Ik was bij de opening en proefde een buitengewoon bloemkoolgerecht...

Schatten, ik heb fantastisch nieuws! Het Zuid-Indiase vegetarische Krishna Vilas is uitgebreid en wel naar Utrecht! Ik was bij de opening en heb daar een buitengewoon bloemkoolgerecht geproefd. Vorig jaar opende er een vestiging in Den Haag waar ik een video over maakte:

Gobi manchurian

Dat bloemkoolgerecht heet trouwens gobi manchurian en ik kon niet stoppen ervan te eten. Zorg dat je er een portie van bestelt als je daar bent. Met Zuid-Indiaas eten krijg ik altijd het idee dat sommige specerijen in de gerechten ervoor zorgen dat ik onverzadigbaar raak. Ik kan blijven eten; met Indonesisch eten heb ik dat ook. Om je een beeld te geven: ik ging mij verder te buiten aan idli (gefermenteerd, gestoomd rijstcakeje met sambar, dosa (gefermenteerde crêpe met condimenten), pakora (groenten in een beslag van kikkererwtenmeel) en mango lassi om de boel te blussen.

Voor uttapam, paratha en Noord-Indiase curries kun je er trouwens ook terecht. De chefs bij Krishna Vilas hebben elk een andere specialiteit en worden soms speciaal vanuit India ingevlogen om hier in de keuken te staan.

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

  We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

  Wat eet je hier?

  Gobi manchurian maar ook dosa en idli!

  Bijzonderheden

  Dit is de 2e vestiging; in Den Haag zit er ook één. De chefs worden soms speciaal ingevlogen om hun specialiteiten.

  Afhalen en bezorgen

  Afhalen

  Overige informatie

  Alcohol: Ja
  Halal: Ja
  Kosjer: Ja
  Vegetarisch: Ja
  Vegan: Ja