ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Restaurants

Video | Silk Road Kebab House: hier eet je Oeigoerse noodles en kebab in Amsterdam

By Mooncake

Verse hand pulled noodles, goshnan en malse Oeigoerse kebab met komijn en chili: dit is de Oeigoerse keuken in Amsterdam...

Verse hand pulled noodles, goshnan (een soort Oeigoerse pizza), manta (dumplings) en malse Oeigoerse kebab met komijn en chili. 

In deze nieuwe video ben ik bij het Oeigoerse restaurant Silk Road Kebab House in Amsterdam-Oost. Waar ik ook voor het eerst koeienmaag eet trouwens . De Oeigoerse keuken is een mix van Turkse en Centraal-Aziatische invloeden, is halal en zeldzaam in NL. 

Het leuke is dat dit zaakje, sinds de publicatie van mijn eerdere artikel, nog veel meer specialiteiten heeft toegevoegd aan de menukaart omdat jullie er in groten getale heen gingen. Zo maken we Nederland met z’n allen steeds een stukje lekkerder…

Deze videoserie is een co-productie tussen Mooncake en OBA Huis van alle Talen en wordt gemaakt door videomaker Rinkie Bartels.

Nieuwe videoserie

Van halal grillworst met madame jeannette tot vis uit de tandoor en soulfood uit New Orleans. In de videoserie “Met Mooncake all inclusive door Amsterdam” neem ik je mee door Amsterdam’s diverse culinaire landschap dat nooit af is en blijft veranderen. Hoe bijzonder is dat? Wat doen de nieuwe generaties? En wat mag je absoluut niet missen? 

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

  We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

  Wat eet je hier?

  Oeigoerse noodles met kebab, liang pi, goshnan (soort Oeigoerse pastei) en manta (dumplings). Probeer ook de visgerechten en bestel Oeigoerse thee. Alles ultravers.

  Bijzonderheden

  De Oeigoerse keuken is zeldzaam in Nederland en hier heb je de kans om 'm te proeven.

  Afhalen en bezorgen

  Afhalen

  Overige informatie

  Alcohol: Nee
  Halal: Ja
  Kosjer: Ja
  Vegetarisch: Ja
  Vegan: Ja