ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Editorial

Win tickets voor Cinema Culinair: een film + brunch voor 2 personen

By Mooncake

Ik mag 2 tickets weggeven t.w.v. €129,- voor de Cinema culinair editie met de film Chocolat + een brunch met veel chocolade maar ook hartige..

Samen met Cinema Culinair heb ik een leuke winactie opgezet! Bij Cinema Culinair kijk je naar films als Chef, Julie & Julia, Tampopo of La Grande Bouffe en eet je exact dezelfde gerechten als in de film, precies op het moment dat ze voorbij komen op het grote scherm. Omdat je sommige films niet alleen moet zien maar ook moet proeven.

De film Chocolat + een brunch

Op 8 september a.s. is er een (uitverkochte) editie met mijn favoriete film Chocolat (met La Binoche, Johnny Depp en Judie Dench) en een brunch in het Tolhuis in Amsterdam. Alle info vind je hier. En ik mag 1 x twee tickets voor de film en weggeven t.w.v. €129,-.

Zo doe je mee:

Over de film Chocolat

Chocolat (2000) is een romantische film die het verhaal verteld van de jonge moeder Vianne Rocher en haar dochter Anouk. Vianne blijkt over een magische gaven te beschikken door voor elke inwoner de juiste soort chocolade te kiezen. De streng gelovige, stugge dorpelingen uit het zwarte kousendorp smelten voor haar. Hun verborgen verlangens komen naar buiten en iedereen lijkt opener en vrijer te worden. De conservatieve burgemeester ziet zijn macht verdwijnen en spant de strijd aan tegen deze vernieuwing. Als dan ineens ook een knappe vreemdeling in het dorp verschijnt (Johnny Depp), die bij Vianne zelf van alles losmaakt, is dit nog maar het begin van een zeer passionele relatie.

De film is in Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Voor chocolade lovers

Nog even een ding. Houd je niet van chocolade? Kom dan niet naar deze voorstelling :). De film zit bomvol chocola en chocola zul je krijgen. Zelfgemaakte bonbons, precies zoals in de film. Veel zoet dus. Wel geserveerd met thee en hartige, vegetarische sandwiches.

Cinema-culinair-win-tickets-voor-Chocolat-mooncake.nl-