ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Editorial

Mooncake Clubhouse: All inclusive aan de keukentafel – van aardappel tot zalabiya

By Mooncake

Chocoladehummus, kan dat eigenlijk wel? Mag een witte foodie zomaar aan de haal met roti? Johnny cakes met zuurkool, #fail of #fusion?

A.s. woensdag 9 maart om 20:30u bijt ik samen met co-host Bahram Sadeghi het spits af met de Mooncake Clubhouse serie “All inclusive aan de keukentafel – van aardappel tot zalabiya”  waarin ik met jullie in gesprek ga over Nederland’s nieuwe culinaire landschap. Divers is dat zeker maar is het ook inclusief?

Chocoladehummus, kan dat eigenlijk wel? Mag een witte foodie zomaar aan de haal met roti? Johnny cakes met zuurkool en worst, #fail of #fusion? Wat kan nou echt niet en waar gaat het juist wel heel erg goed? En wie bepaalt dat eigenlijk? Wat gebeurt er nou eigenlijk allemaal echt in culinair Nederland als je goed kijkt? En wat zijn de leukste ontdekkingen op dit vlak van de afgelopen tijd?

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

  We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

  Er is van alles te bespreken rondom ons culinaire landschap maar in sessie #1 gaan we het hebben over fenomenen als Thai Green Curry hummus en Suri-Italia lasagne. Culinaire toe-eigening of inspiratie? Vroeger was fusion het modewoord en nu is het cringy of not done. Waar ligt de grens?

  Mijn gasten voor de eerste sessie zijn:

  Judith Cyrus (kok en kookboekenauteur, ze maakte het mooie boek Paramaribo)

  Tessa Yến Nguyễn van mãi mãi collective

  Zet de sessie vast in je agenda via deze link.

  All_inclusive_aan_de_keukentafel_mooncake.nl

  Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

   We won't send you spam. Unsubscribe at any time.