ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Foodtour Amsterdam Nieuw-West

Van Syrisch streetfood tot Pakistaanse delicatessen en alles wat daar tussenzit: de Mooncake foodtour neemt je mee langs de verborgen parels in Amsterdam en Rotterdam – de plekken die nog lang niet iedereen kent en die je niet mag missen voordat je deze planeet weer verlaat!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

NIEUW: De Mooncake foodtour door Amsterdam Nieuw-West! Ik neem je mee op pad langs de plekken waar je gegeten moet hebben voor je deze planeet weer verlaat en laat je zien én proeven hoe goed de nieuwe Nederlandse eetcultuur er inmiddels uitziet. Van Bulgaarse stoofpotten tot Syrische patisserie, Poolse cheesecakes, Hollandse gehaktballen, Chinees ontbijt en avocado- en zuurzakshakes: Amsterdam Nieuw-West is met name het stadsdeel waar Neerlands culinaire rijkdom hoogtij viert!

Lees hier wat ELLE Eten over de foodtour in Amsterdam-Oost schreef.

De tour duurt zo’n 3 uur (soms nog wat langer), start in de omgeving van het Osdorpplein en er is een beperkt aantal plaatsen.

Extra leuk: door deel te nemen aan de Mooncake foodtour steun je bijzondere, lokale ondernemers en draag je er aan bij dat Mooncake onafhankelijk én kosteloos een volwaardig podium kan bieden aan deze vaak onterecht onderbelichte ondernemers.

Klik hier voor de voorwaarden.

Extra informatie

Kies datum

za 23 april 2022 om 11:00, Zaterdag 26 november '22 (start 11:00 u)