BNR Nieuwsradio

Mooncake-rubriek op BNR Nieuwsradio: Halvemaan in Amsterdam

21 juni 2017
Share

De bijzondere lunchplek van vandaag was restaurant Halvemaan in Amsterdam-Buitenveldert. Voor deze aflevering nam Tom Kellerhuis (hoofdredacteur HP/de Tijd en kookgek) me mee op sleeptouw naar John Halvemaan die aan de wieg stond van de huidige, bloeiende Nederlandse eetcultuur. Restaurant Halvemaan staat te koop dus wie slim is gaat nu nog de klassiekers proeven en bij mooi weer op het prachtige terras…

Terugluisteren doe je hier en dit is de website van Halvemaan. En dit is de befaamde bread & butter pudding waar ik nu verslaafd aan ben (John vertelde dat hij zo’n drie dagen bezig is die te maken):

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.