Video's

Helemaal wild worden in de IKEA voor foodies…

By on 7 november 2017
Share

In mijn allereerste YouTube-video leid ik je met een bamboestok rond en proef ik een houtskoolbroodje met custard, knapperige roti paratha, paarse noodles en meer – allemaal in de IKEA van de foodies…

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Beantwoorden

  pauline

  7 november 2017

  coooooool! Was laatst bij de vestiging in Rotterdam! Echt een walhalla!

  • Beantwoorden

   jonnekedezeeuw

   8 november 2017

   Ja, heerlijk toch!!! Ik ben daar niet weg te slaan als ik eenmaal binnen ben 🙂

LEAVE A COMMENT

Jonneke
Amsterdam, The Netherlands

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.

Follow