Mooncake’s foodiebag

(5 klantbeoordelingen)

45.00

De Mooncake foodiebag is back! Vanaf nu ga ik elke twee maanden een nieuwe tas lanceren. Door elke keer een andere culinaire invloed in dit land te belichten laat ik zien wat we als land geworden zijn en hoe goed ons nieuwe culinaire landschap er inmiddels uitziet.

Er is zoveel lekkers te krijgen hier en dat is wat typisch Nederlands geworden is. Met de Mooncake foodiebag vieren we het nieuwe Nederland!

Wie de foodiebag in huis haalt, leert dit kikkerland en z’n inwoners beter kennen en blaast iedereen weg met z’n kennis over deze keukens en culturen.

About the bag

De juni/juli editie gaat over de leukste en lekkerste Indiase, Pakistaanse en Surinaams-Hindoestaanse invloeden in ons kikkerland! De producten worden direct ingekocht bij verschillende Mooncake-helden. Zorgvuldig geselecteerd door yours truly. Omdat eten helpt.

Klik hier voor een lijst met alle producten. 

Bij de tas hoort niet alleen een uitleg met recepten en verhalen maar ook een passende Spotify playlist (voor tijdens het koken), filmlijst (voor tijdens het eten / snacken of het uitbuiken), kookboekenlijst (voor nog meer inspiratie), geheime restaurant- en winkeltips, kookvideo’s en een unboxing video waarin ik meer vertel over de producten!
En, extra leuk: voor deze editie werk ik voor (een deel van) de recepten samen met Paulami van Spicetrip!
Let op: de foodiebag wordt 30 juli geleverd  of verzonden. Bestellen kan t/m 24 juli. 

Scroll verder naar beneden voor meer belangrijke info!

Categorie: Tag:

Beschrijving

De producten in Mooncake’s foodiebag worden afgenomen bij kleine, lokale ondernemers uit Amsterdam die je steun goed kunnen gebruiken.

Dus: wil je iemand verrassen, jezelf verwennen of je culinaire horizon verbreden? En kleine, bijzondere Mooncake-ondernemers supporten? Bestel dan nu Mooncake’s foodiebag!

 • De foodiebag is inclusief herbruikbare canvas Mooncake-tas, Mooncake sticker én een interessante uitleg over de producten.
 • Plus een passende Spotify playlist, filmlijst, kookboekenlijst, kookvideo’s, geheime restaurant- en winkeltips en een unboxing video waarin ik meer vertel over de producten!
 • De tas is ‘vegetarisch’: er zitten geen vlees- of visproducten. Ook is ie bijna volledig vegan op één product na. 
 • Klik hier voor een lijst met alle producten. 
 • Bij je betaling kun je €1,50 extra doneren aan Samenvooruit – voor iedereen een warme maaltijd! Klik hier voor meer info. 
 • Je kan de tas op 30 juli ophalen in Amsterdam-Oost (Saeed’s Curryhouse – Javastraat 9 ) óf je kan ‘m binnen Amsterdam e.o. laten bezorgen. Ook kan de foodiebag binnen Nederland verzonden worden via Post NL. 
 • Deze foodiebag is te bestellen tot en met 27 juli 2020
 • Afhaalprijs: €45,- incl. btw // Bezorgprijs: €49,95 incl. btw (in Amsterdam e.o.) // Verzenden binnen Nederland: €54,95 incl. btw (via PostNL, incl. doos)
Extra, extra

Extra tip voor wie aan het koken en bakken is geslagen in deze tijd: bestel er meteen een exemplaar van Mooncake – Het bakboek bij en bak jezelf de crisis door! Als je een foodiebag bestelt krijg je €5,- korting. En als je wil schrijf ik er iets leuks in.

LET OP: Als je gebruik wil maken van de foodiebag-korting op m’n boek, voeg het boek dan niet nu al aan je winkelmand toe, je betaalt dan de volledige prijs (€24,95) nl. Je krijgt wanneer je bij het afrekenen van de foodiebag komt de optie om het boek met de korting toe te voegen.

 

 

5 beoordelingen voor Mooncake’s foodiebag

 1. Esther

  Net gekregen en uitgepakt. Wat een feest! Dacht ik dat ik best wat wist van eten…..blijkt dat toch maar beperkt te zijn. Heel fijn! Goede vervanging van zelf in Oost rondlopen, voor zover dat vervangen kan worden.

 2. Nelly

  Heel veel dank voor het leuke pakket. Ik vind het een geweldig initiatief. Dankzij Mooncake maak ik kennis met dingen die ik anders niet zo snel zou hebben gekocht. En ben heel blij met de toelichting en aanwijzingen. Top!

 3. Beertje van Beers

  HOT tip! 🔥 Treat yourself (or a loved one, of course) while supporting local heroes with the Mooncake Foodiebag! Jonneke de Zeeuw, aka Miss Mooncake, is the Queen of Culinary Treasures, but I like to call her my food pimp. When she writes a review of the most amazing samosa chaat, I will travel all the way East to try it (it’s at Saeeds Curryhouse, fyi) and when seh ‘curates’ a bag filled with the most delicious, exotic and sometimes downright weird foodie goodies from local entrepeneurs, I HAVE to get my hands on it. So here it is! Bon appetit!

 4. Eva

  Dit boek is zalig! Ik ga er vanalles uit maken, dingen die ik nog helemaal niet kende. Het pakket als zuurstof! Ik heb 2,5 week Corona gehad en bestelde bij de AH en ik mis de Javastraat en de diverse stad waar ik zo van houd 💖 dank je wel voor dit pakket gevuld met de stad waar ik zo van houd.

 5. Saskia

  Oke ik ga nog even een keertje positief ranten over de foodiebag. Ik heb veel collega’s met een andere achtergrond en de foodiebag heeft echt de gesprekken geopend. Ik heb al een afspraak om samen Marokkaanse koekjes te bakken, een aanbieding van de vrouw van een collega die me “echte” Pakisataanse briyani gaat leren maken (of het er ooit van komt weet ik niet, maar zijn vrouw maak uiteraard DE BESTE)… Ook de verhalen in het kookboek zijn superprikkelend en bewijzen maar weer eens dat eten verbindt. Zo zijn ook de verhalen onder mijn collega’s losgekomen en zijn de eerste ideeën om een diner te organiseren, waarbij iedereen een gerecht van “thuis” kookt en meeneemt al gemaakt (na corona en ramadan uiteraard). Thanks dat ik dit nu ook mag zien (en natuurlijk heerlijke culinairy treasures heb ontdekt). ❤️❤️❤️ Voor de mooncake foodiebag!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *