Mooncake’s foodie bag

(7 klantbeoordelingen)

Mooncake foodiebags zijn op dit moment alleen verkrijgbaar voor bedrijven. We maken ook thematassen en foodiebags op maat. Alle info vind je hier. Of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Scroll naar beneden voor reviews! 

We still produce Mooncake Foodie Bags for companies. Click here for more info or contact us! Or: scroll down for reviews.

Categorie: Tag:

7 beoordelingen voor Mooncake’s foodie bag

 1. Esther

  Net gekregen en uitgepakt. Wat een feest! Dacht ik dat ik best wat wist van eten…..blijkt dat toch maar beperkt te zijn. Heel fijn! Goede vervanging van zelf in Oost rondlopen, voor zover dat vervangen kan worden.

 2. Nelly

  Heel veel dank voor het leuke pakket. Ik vind het een geweldig initiatief. Dankzij Mooncake maak ik kennis met dingen die ik anders niet zo snel zou hebben gekocht. En ben heel blij met de toelichting en aanwijzingen. Top!

 3. Beertje van Beers

  HOT tip! ? Treat yourself (or a loved one, of course) while supporting local heroes with the Mooncake Foodiebag! Jonneke de Zeeuw, aka Miss Mooncake, is the Queen of Culinary Treasures, but I like to call her my food pimp. When she writes a review of the most amazing samosa chaat, I will travel all the way East to try it (it’s at Saeeds Curryhouse, fyi) and when seh ‘curates’ a bag filled with the most delicious, exotic and sometimes downright weird foodie goodies from local entrepeneurs, I HAVE to get my hands on it. So here it is! Bon appetit!

 4. Eva

  Dit boek is zalig! Ik ga er vanalles uit maken, dingen die ik nog helemaal niet kende. Het pakket als zuurstof! Ik heb 2,5 week Corona gehad en bestelde bij de AH en ik mis de Javastraat en de diverse stad waar ik zo van houd ? dank je wel voor dit pakket gevuld met de stad waar ik zo van houd.

 5. Saskia

  Oke ik ga nog even een keertje positief ranten over de foodiebag. Ik heb veel collega’s met een andere achtergrond en de foodiebag heeft echt de gesprekken geopend. Ik heb al een afspraak om samen Marokkaanse koekjes te bakken, een aanbieding van de vrouw van een collega die me “echte” Pakisataanse briyani gaat leren maken (of het er ooit van komt weet ik niet, maar zijn vrouw maak uiteraard DE BESTE)… Ook de verhalen in het kookboek zijn superprikkelend en bewijzen maar weer eens dat eten verbindt. Zo zijn ook de verhalen onder mijn collega’s losgekomen en zijn de eerste ideeën om een diner te organiseren, waarbij iedereen een gerecht van “thuis” kookt en meeneemt al gemaakt (na corona en ramadan uiteraard). Thanks dat ik dit nu ook mag zien (en natuurlijk heerlijke culinairy treasures heb ontdekt). ❤️❤️❤️ Voor de mooncake foodiebag!!

 6. Eva

  In mei leverde Jonneke aka Mooncake een lading van de leukste en lekkerste foodiebags van NL aan ABN AMRO. Wat is er mooier dan collega’s te bedanken voor hun geweldige inzet vanuit huis en daarmee gelijk de leukste lokale ondernemers in de stad te steunen? Naast dat je met deze toffe foodiebag ondernemers steunt, doneert Jonneke een deel van de opbrengst aan een project dat duizenden huishoudens per week van een warme maaltijd voorziet.

  Vergeet niet het bakboek van de culinairy queen zelf te bestellen om ook haar als sociaal betrokken ondernemer deze crisis door te helpen! Voor killer conitos de dulce de leche en kunafeh waar je vingers bij opeet. Mooncake, ook namens mijn collega’s heel veel dank voor zoveel liefde, kookinspiratie en lekkers in één tas!

 7. Ar

  Wanneer komen ze weer? Enthousiast geworden door je vanmorgen 2-9 bij Giel met de Gielmobiel (Veronica) te horen. Maar al uitverkocht vanmorgen om 8:15 uur ☹️. Hoop dat de foodiebag weer snel kan, mooncake ?

  • Mooncake (geverifieerde eigenaar)

   Ha Arianne! Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Op dit moment zijn de foodiebags alleen beschikbaar voor bedrijven. Er bestaat een kans dat ze over een tijdje ook weer terugkomen voor consumenten. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief houd ik je op de hoogte! Groeten, Jonneke

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *