Foodtour Rotterdam

(1 klantbeoordeling)

75.00

Van Syrisch streetfood tot Pakistaanse delicatessen en alles wat daar tussenzit: de Mooncake foodtour neemt je mee langs de verborgen parels in Amsterdam en Rotterdam – de plekken die nog lang niet iedereen kent en die je niet mag missen voordat je deze planeet weer verlaat!

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

NIEUW! De Mooncake foodtour is nu ook in Rotterdam te boeken! Ik neem je mee op pad en laat je zien én proeven wat de culinaire invloed is op de eetcultuur in een stad waar inmiddels meer dan de helft van de inwoners een migratieachtergrond heeft. Wat moet je daar gegeten hebben voor je deze planeet weer verlaat? Boek nu je ticket en ontdek het samen met mij!

Deze tour start en eindigt niet ver van Rotterdam CS en duurt ca. 3 uur.

Lees hier wat ELLE Eten over de foodtour in Amsterdam-Oost schreef.

Extra leuk: door deel te nemen aan de MOONCAKE foodtour steun je bijzondere, lokale ondernemers en draag je er aan bij dat MOONCAKE onafhankelijk én kosteloos een volwaardig podium kan bieden aan deze vaak onterecht onderbelichte ondernemers.

Klik hier voor de voorwaarden.

Extra informatie

Kies datum

Zaterdag 30 april – 11:00 uur

1 beoordeling voor Foodtour Rotterdam

  1. Eva Langelaan

    Na een fijne ervaring met de Amsterdamse Foodtour nam ik ook deel aan de Rotterdamse en was positief verrast door de inhoud omdat ik zelf in Rotterdam woon. Jonneke aka Mooncake bracht mij op plekken die ik als foodie in mijn eigen woonplaats niet eerder bezocht! Daarnaast gaf ze leuke achtergrondinformatie over de gerechten, ingrediënten en plekken waardoor ook het geen waar ik al wel bekend mee was een nieuwe ervaring werd.
    Het leuke aan haar Foodtours is dat je door dit concept veel verschillende dingen kunt proeven (door speciale porties meer diversiteit dan wanneer je zelf op pad gaat) en dat Jonneke -en soms de de trotse eigenaars zelf- een leuke toevoeging brachten. Smaken en ontdekkingen die zelfs de ervaren foodie/chef bij blijven en inspireren, een aanrader voor iedereen die van grensverleggend eten houdt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…