Restaurant

Mooncake x de Volkskrant: sardines boulettes & garantita met harissa

Open informatie

Samen met de Volkskrant maak ik een videoserie over mijn culinaire avonturen. Deze keer ging ik voor de allerlekkerste Algerijnse dadels naar Le Souk in Groningen. Ook proefde ik sardines boulettes en garantita met harissa – hét streetfood van Algerije. Bij restaurant Mechouï.

Foodvlog: De beste dadels & Algerijnse specialiteiten

Foodvlogger Mooncake streetfood at de lekkerste dadels die ze ooit heeft geproefd gewoon in Groningen, bij Le Souk, zo van de dadeltak. En ze bezoekt restaurant Mechoui van dezelfde eigenaar, waar allerhande Algerijnse lekkernijen worden geserveerd: van zilveren visballetjes tot garantita met harissa – hét streetfood van Algerije.

Geplaatst door de Volkskrant op Woensdag 10 januari 2018

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

    We won't send you spam. Unsubscribe at any time.