ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Restaurants

Krijg 20% korting op eten van thuiskoks in heel Nederland via de KOOKXTRA app

By Mooncake

Via KOOKXTRA app kun je door heel Nederland (!!!) eten laten bezorgen van thuiskoks uit allerlei eetculturen.

🇬🇪 Ik had de eer om te mogen aanschuiven aan de Georgische tafel van Puri. Mirian en Amina maken verschillende soorten Georgische khachapuri die superpopulair zijn door het luchtige deeg dat ze maken en de suluguni – een kaas die ze speciaal hiervoor uit Georgië laten komen.

🍆 En, extreem goed nieuws: je kan deze crimineel lekkere kano van brood, boter, kaas en eieren (en nog meer Georgisch lekkers zoals badridjani: auberginerolletjes met walnoten en dragonlimonade) thuis laten bezorgen door heel Nederland dankzij de KOOKXTRA app.

👩‍🍳 Via deze app kun je door heel Nederland (!!!) eten laten bezorgen van thuiskoks uit allerlei eetculturen.

🌏 Georgisch dus maar ook Braziliaans, Libanees, Tanzaniaans, Indiaas, Roemeens, Jemenitisch, Peruaans, Colombiaans, Ghanees, Surinaams, Syrisch, Japans, Vietnamees en meer!

Wil jij dit ook in je serial eater leven? Download dan nu de Kookxtra app via deze link en begin te bestellen! En: met de code MOONCAKE krijg je nu 20% korting!!

Er wordt thuisbezorgd door heel Nederland.

P.S. – Kookxtra bezorgt altijd gratis als de door jou gekozen thuiskok op 0-7km van jouw bezorgadres zit. Zit je verder weg dan zijn de bezorgkosten afhankelijk van de afstand. De kosten kun je zien in je winkelwagen. Als je meer bestelt worden de bezorgkosten soms lager.