ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Editorial

Mijn boek “All inclusive aan de keukentafel” komt uit!

By Mooncake

Het boek "All inclusive aan de keukentafel - een culinair pamflet voor alle Nederlanders" komt uit op 29 juni. Bestel hier vast je exemplaar!

Na maandenlang zwoegen in een cocon is het dan ein-de-lijk zo ver: mijn tweede boek komt 29 juni uit bij Kosmos en i.s.m. Bureau Bruinzeel. Het boek is nu te pre-orderen.

All inclusive aan de keukentafel

Een culinair pamflet voor alle Nederlanders
All_inclusive_aan_de_keukentafel_Jonneke_de_Zeeuw
Ontwerp omslag: Erik Rikkelman – Studio Rikkelman. Illustratie: Lola Universe

In de historie van dit vlakke land was er culinair gezien geen betere tijd om te leven dan nu. Maar toch is er iets geks aan de hand. Wanneer je een inwoner van dit land vraagt ‘Wat wordt gezien als de Nederlandse keuken?’ krijg je nog steeds vaak het antwoord stamppot, AVG, erwtensoep, stroopwafels en haring. Er wordt misschien verwezen naar onze o zo prachtige streekproducten. Of… er wordt gezegd dat we hier geen eetcultuur hebben. Maar klopt dat nog wel?

All inclusive aan de keukentafel van Jonneke de Zeeuw (a.k.a. Mooncake) is een culinaire ode aan de keukens die Nederland rijk is. Of je nu opgroeide met sellou of beschuit met muisjes bij geboortes, madame-jeanette door je stamppot doet, of al tranen in je ogen krijgt bij de gedachte; dit boek is voor jou.

Op positieve, humoristische en watertandende wijze deelt Jonneke haar verfrissende visie over de stand van zaken rondom diversiteit en inclusie in ons culinaire landschap. Want divers is dat zeker maar is het ook inclusief?

In haar pamflet All inclusive aan de keukentafel roept zij op tot verandering en brengt zij een culinair eerbetoon aan het Nederland van nu.

“Een vurig pamflet waarvan je hart sneller gaat kloppen en het water je in de mond loopt.”
– 
Johan Fretz

Een belangrijk en humoristisch boek over ons nieuwe culinaire landschap.
– Murat Isik

All inclusive aan de keukentafel | Een culinair pamflet voor alle Nederlanders | Mooncake, Jonneke de Zeeuw | 9789021584591 | €7,50 | 29 juni 2021 | Kosmos Uitgevers

Wil jij dit boek als eerste in huis? Je kunt het hier pre-orderenDoor te bestellen via die specifieke link help je mij de zomer door.

​Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Voor meer info, het aanvragen van een recensie-exemplaar of een andere samenwerking kun je contact opnemen met Elles van Aarle via [email protected].

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

    We won't send you spam. Unsubscribe at any time.