ONTVANG DE GRATIS NIEUWSBRIEF

Editorial

De beste Thaise massage van Amsterdam met Thaise thee en taart

By Mooncake

De beste Thaise massage van Amsterdam vind je hier! Ga liggen op een verwarmde massagetafel en neem na afloop de Thaise thee die ze zelf plukken in Thailand

Er kan van alles niet dit jaar en daarom is het erg belangrijk te kijken naar wat er allemaal nog wél kan. Knafeh eten bijvoorbeeld. Of in smoking of jurk met blote rug naar de supermarkt strutten. Stoofvlees met friet maken, rappen en je haren roze verven. Glitters over jezelf heen strooien of een confetti kanon af laten gaan. Of, een fenomenale massage boeken bij de verborgen oase die ik nu met jullie ga delen. Kijk dit oneindig grote massagebed, daar wil je toch op liggen?

beste_thaise_massage_amsterdam_oost.jpg2

De beste Thaise massage van Amsterdam

Ik kom al jaren bij Sala Thai Wellness en wandel er in een paar minuten heen. Ze geven hier geweldige Thaise massages met olie op een verwarmde massagetafel en ze verzorgen je tot in de puntjes. Alles wat je nodig hebt deze herfst. Lamai en Nee (Nie) zijn zo goed maar eigenlijk is iedereen daar aan te raden! De eigenaresse heeft hoge standaarden, ze wil liever niet dat je één favoriet hebt, ze vindt dat iedereen van hetzelfde niveau moet zijn.

De masseuses passen de behandeling helemaal aan op jouw lichaam op dat moment en deze mensen hebben skills. Ze vragen ook meerdere keren of de massage niet te zacht of te hard is. Ik rol er altijd helemaal voldaan vandaan. Kijk ze wachten op je:

beste_thaise_massage_amsterdam_oost.jpg1..

De prijslijst:

beste_thaise_massage_amsterdam_oost

Lit up je leven net als zij doet:

beste_thaise_massage_amsterdam_oost

Thee uit Noord-Thailand

En na de massage, als je helemaal rozig en warm en zacht bent, geven ze je Thaise thee die de eigenaresse zelf droogt en plukt in het Noorden van Thailand. Deze foto stuurde ze naar mij door:

salai_thai_wellness_amsterdam

Heerlijk, subtiele thee die je daar ook kan kopen:

Thiase_thee_sala_thai_wellness_mooncake.nl

Zo’n zak kost dacht ik iets van €8,- en je doet er je hele leven mee. In de supermarkt kost een doosje thee misschien een euro maar daar zitten dan maar 15 zakjes in die je maar 1 keer kan gebruiken. Over deze bladeren kun je meerdere keren heet water schenken en je hebt maar een paar van die frutsels per kop nodig.

Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

  We won't send you spam. Unsubscribe at any time.

  Thaise taart met taro en knoflook

  Een tijdje terug kreeg ik ook nog een stuk Thaise taart toegestopt van deze leuke mensen. Met taro (ube, vandaar de paarse kleur), kokos, pandan, knoflook en gekarameliseerde uien:

  thaise_taart_sala_thai_wellness_mooncake.nl.2

  De taart is licht zoet en is werkelijk verrukkelijk met die knoflook en gekarameliseerde ui. Als je denkt “huh, ui?” of “oeh, knoflook?” stop dan nu met denken en ervaar het gewoon. Ik heb me volledig omver laten blazen door dat ding. Zo lekker en subtiel. Dat mensen veel te zoete red velvet ellende eten is niet te begrijpen als je deze taart kent:

  thaise_taart_sala_thai_wellness_mooncake.nl.

  Deze taart krijgt niet iedereen zomaar 🙂 maar als je interesse hebt, vraag er dan naar. Misschien hebben ze iets voor je liggen.

  Geen happy endings

  Veel mensen kennen dit zaakje niet omdat je er zo overheen kijkt of omdat ze denken dat het een happy ending zaak is. Daar struggled de eigenaresse ook mee vertelde ze me. Regelmatig staan er mannen in de zaak die vragen naar seks terwijl overal te lezen is dat dat niet kan. Vervolgens vragen ze er tijdens de behandeling schaamteloos nog een keer naar. Deze salon houdt zelfs een ellenlange blacklist bij met namen en telefoonnummers van mannen die niet meer welkom zijn.

  Het zal je toch overkomen. Jarenlang geleerd om de kunsten van de Thaise massage onder de knie te krijgen en dan kun je door een stel grenzeloze ransapen je beroep niet meer normaal uitvoeren. Walgelijk. 

  En dus hoop ik heel erg dat deze fantastische Thaise hub in Amsterdam-Oost heel veel goeie vibes en boekingen van jullie binnen krijgt. En mannen die wel normaal doen: ga er vooral ook heen zodat die vrouwen ook nog normale mannelijke klanten hebben. 

  De crew is waiting for you:

  Sala_thai_wellness_amsterdam


  Laat je e-mail achter en ik stuur je fenomenale foodupdates

   We won't send you spam. Unsubscribe at any time.