Editorial

20 juni workshop HOE WORD JE FOODBLOGGER VAN HET JAAR – van underdog naar unicorn

By Mooncake

07/06/2017

Open informatie

20 juni geef ik de workshop “Hoe word je (food)blogger van het jaar? – van underdog naar unicorn”

WARNING: deze workshop is geen 10-stappen-plan om (food)blogger te worden.

Waarom niet? Omdat je dat gewoon kan googlen.

Maar waar gaat dit dan wel over, in godesnaam?!

Over authenticiteit en het vinden van je eigen weg. Op een eerlijke, kwetsbare manier en met humor vertel ik over mijn zoektocht van de afgelopen tien jaar met alle pieken en dalen van dien. Ik ging van Theaterschool naar the Middle East naar een kantoorbaan om uiteindelijk in mijn foodblog alles te vinden waar ik al die tijd naar op zoek was.

Ik deel de lessen die ik geleerd heb over het bewandelen van mijn eigen onvervalste weg en vertaal die naar concrete vragen en opdrachten aan jou.

In deze workshop word je geïnspireerd te blijven zoeken naar wat bij je past ongeacht je successen en mislukkingen. Er wordt je een spiegel voorgehouden en we gaan op zoek naar wat je in de weg staat om te schitteren als nooit tevoren! Je verlaat het pand als een shinende eenhoorn die glitters afgeeft.

Dus loop je vast? Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Op het gebied van bloggen, werk, leven, liefde? En vind je het wel eens tijd dat ook jij gaat shinen als never before?

Schrijf je dan nu in voor de workshop!

20 juni | 19:30 – 22:00u | BOOST – Ringdijk 44 in Amsterdam-Oost
Early birds (voor 12 juni): €45,-
Lazy birds (v.a. 12 juni): €55,-

Prijs is incl. hand-out, drankjes en Mooncake-waardige snacks.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info at mooncake.nl.

Over de workshopgever:

Ruim een jaar geleden begon Jonneke de Zeeuw met haar foodblog www.mooncake.nl over verborgen culinaire parels. In november ’16 werd zij uitgeroepen tot Foodblogger van het Jaar. Ze heeft een eigen culinaire rubriek op BNR Nieuwsradio en maakt foodvideo’s met de Volkskrant. Ook geeft ze workshops en lezingen over bloggen, authenticiteit en de Nederlandse eetcultuur.

 

 width=