Editorial

10 september workshop – Hoe word je wat je wil? – van underdog naar unicorn

By Mooncake

30/08/2017

Open informatie

10 september geef ik opnieuw mijn workshop Hoe word je wat je wil? – van underdog naar unicorn. Voor bloggers én niet-bloggers: voor een ieder die zich afvraagt of ie niet meer of anders zou kunnen op het gebied van werk, carrière en ondernemen. Over de zoektocht naar wat 100% bij je past.

De voorgaande edities waren een groot succes! De workshop is met gemiddeld met een 8,7 beoordeeld en werd beschreven als “super inspirerend!”, “ontwapenend” en “confronterend”.

Er zijn deelnemers die:

? n.a.v. de workshop parttime zijn gaan werken om meer tijd te steken in een leven dat beter bij hen past

? wilde stoppen met bloggen maar weer gemotiveerd zijn om toch door te gaan

? niet meer konden slapen ’s nachts van de onrust en inspiratie en eigenlijk de volgende dag hun baan wilde opzeggen

Enkele reviews:

“Door haar openheid over haar persoonlijke verhaal word je geïnspireerd en gemotiveerd om na te denken over je eigen leven: wie ben ik, wat maakt mij blij, waar wil ik naar toe, hoe blijf of ben ik mezelf? Jonneke stelt vragen die je helpen om daar meer duidelijkheid over te krijgen. Soms confronterend maar vooral heel leerzaam!” – Anneke

“Met veel plezier denk ik terug aan de workshop van Jonneke. Ze heeft met veel humor uitgelegd hoe ze gekomen is waar ze nu is en tot de persoon die ze nu is. Heel bijzonder om alle verhalen en “struggles” van de andere deelnemers te horen. De workshop geeft je inzicht in wie je echt bent en wilt zijn, waar je talenten liggen en welke dingen in het leven echt bij je passen” – Leona, 26 jr

“Ook als je geen ambities hebt om een eigen blog te beginnen is deze workshop een absolute aanrader! Jonneke daagt je op een heel inspirerende en eigen wijze uit om na te denken waar je kracht ligt en wat je nu écht wil in je leven. Laat al je angsten los en ga het gewoon doen!” Neneh, 28 jr

Mission accomplished! En goed nieuws dus want zondag 10 sep a.s. is de volgende editie in Amsterdam! Durf jij je aan te melden? Dat kan via info at mooncake.nl.

Hieronder vind je meer info over de inhoud en tickets: 

WARNING: deze workshop is geen 10-stappen-plan om (food)blogger te worden.

Waarom niet? Omdat je dat gewoon kan googlen.

Maar waar gaat dit dan wel over, in godesnaam?!

Over authenticiteit en het vinden van je eigen weg. Op een eerlijke, kwetsbare manier en met humor vertel ik over mijn zoektocht van de afgelopen tien jaar met alle pieken en dalen van dien. Ik ging van Theaterschool naar the Middle East naar een kantoorbaan om uiteindelijk in mijn foodblog alles te vinden waar ik al die tijd naar op zoek was.

Ik deel de lessen die ik geleerd heb over het bewandelen van mijn eigen onvervalste weg en vertaal die naar concrete vragen en opdrachten aan jou.

In deze workshop word je geïnspireerd te blijven zoeken naar wat bij je past ongeacht je successen en mislukkingen. Er wordt je een spiegel voorgehouden en we gaan op zoek naar wat je in de weg staat om te schitteren als nooit tevoren! Je verlaat het pand als een shinende eenhoorn die glitters afgeeft.

Dus loop je vast? Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Op het gebied van bloggen, werk, leven, liefde? En vind je het wel eens tijd dat ook jij gaat shinen als never before?

Schrijf je dan nu in voor de workshop!

10 september| 14:00 – 17:00u | Meevaart, Balistraat 48A in Amsterdam (niet te verwarren met de Meervaart in Osdorp!!!)
Early birds (voor 21 aug): €45,-
Lazy birds (v.a. 21 aug): €55,-

Prijs is incl. hand-out, drankjes en Mooncake-waardige snacks.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info at mooncake.nl.

Over de workshopgever:

Ruim een jaar geleden begon Jonneke de Zeeuw met haar foodblog www.mooncake.nl over verborgen culinaire parels. In november ’16 werd zij uitgeroepen tot Foodblogger van het Jaar. Ze heeft een eigen culinaire rubriek op BNR Nieuwsradio en maakt foodvideo’s met de Volkskrant. Ook geeft ze workshops en lezingen over bloggen, authenticiteit en de Nederlandse eetcultuur en organiseert ze foodtours.

 width=