Foodtours

Foodtour mooncake – nieuwe data 2019

18 april 2019
Share

Lieve lezers, hieronder een overzicht van de komende tourdates!

Daar gaan we:

 • zaterdag 7 september 2019 in Amsterdam-Oost (Indische buurt) (LAATSTE KAARTEN)
 • NIEUW: zaterdag 14 sep, 12 okt, 9 nov en 14 dec 2019 in Amsterdam Nieuw-West (Osdorp)
 • zaterdag 21 september 2019 in Amsterdam-Oost (Indische buurt) (UITVERKOCHT)
 • NIEUW: zaterdag 5 oktober 2019 in Rotterdam (LAATSTE KAARTEN)

Check mijn webshop voor de meest actuele voorraad per datum

Van Syrisch streetfood tot Pakistaanse delicatessen en alles wat daar tussenzit: de Mooncake foodtour neemt je mee langs de verborgen parels in Amsterdam en Rotterdam – de plekken die nog lang niet iedereen kent en die je niet mag missen voordat je deze planeet weer verlaat!

Lees hier wat ELLE Eten over de foodtour schreef en lees hier meer over het bestaansrecht van mijn blog.

De tour duurt zo’n 3 uur (soms nog wat langer), begint om 11u en er is een beperkt aantal plaatsen. Het moet wel intiem blijven.

Tickets kosten €75,- en na afloop ga je rollend naar huis. Je bestelt ze via mijn webshop.

Mail me op info at mooncake.nl om je ticket(s) te reserveren! (Check je spamfilter voor mijn reactie, daar belandt mijn antwoord soms in).

Extra leuk: door deel te nemen aan de MOONCAKE foodtour steun je bijzondere, lokale ondernemers en draag je eraan bij dat MOONCAKE onafhankelijk én kosteloos een volwaardig podium kan bieden aan deze, vaak onterecht onderbelichte ondernemers.

Ik kijk er naar uit!!!

Voorwaarden:

 • De ticket is pas definitief gereserveerd als het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven. 
 • Als je verhinderd bent, is het mogelijk je kaartje over te dragen aan iemand anders. Geef wel even de naam en gegevens van diegene door. 
 • Het is niet mogelijk om een kaartje te kopen en daarna terug te ‘brengen’. Net als bij Lady Gaga en Justin Bieber eigenlijk. 
 • Switchen naar een andere datum kan alleen ruim tevoren  en als er nog plek is. Dit heeft te maken met het maximaal aantal deelnemers dat mee kan. En als je dus eerst een plek voor de ene datum bezet houdt en daarna overstapt naar een andere datum is er twee keer een plekje bezet gehouden, terwijl er maar één keer betaald is. 
 • Ik hoop op jullie begrip voor deze voorwaarden! #zzplife

Tags
RELATED POSTS
11 Reacties
 1. Beantwoorden

  Michelle Overdorp

  1 november 2017

  Beste Jonneke, wat een leuke en inspirerende blogs shrijf je. Ik word er erg blij en enthousiast van. Heb een aantal adressen van eetgelegenheden al in mijn telefoon opgeslagen. As. zaterdag neem ik mijn echtgenoot mee naar een van jouw aanraders. Het word of indiaas of persisch. We kiezen zaterdag. Wat een rijkdom die ons geboden wordt!
  Ik lees dat je ook foodtours geeft door Amsterdam Oost. Daar word ik ook weer enthousiast van! Geweldig om al die bijzondere winkels en eetgelegenheden beter te leren kennen, en hun producten. Lijkt mij leuk om te gaan doen met een stapel vriendinnen, met mij erbij vijf. Ik informeer mijn stapel vriendinnen om te horen of ze er wat voor voelen. En om te checken of ze in december dan wel januari een zaterdagje kunnen wandelen eten en zich kunnen laten verrassen.
  Hoeveel mensen wil je meehebben op een tour?
  Hartelijke groeten,
  Michelle Overdorp

  • Beantwoorden

   jonnekedezeeuw

   1 november 2017

   Hey Michelle, wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met Mooncake! 🙂 Ik ga je even een mailtje sturen over de foodtour, superleuk dat je zo enthousiast bent! Groetjes, Jonneke

 2. Beantwoorden

  Thera Verwoerd

  25 oktober 2018

  Hallo Jonneke,
  Heb reeds eenmaal mogen genieten van een foodtour. Super vond ik dat. Graag zou ik met een aantal vriendinnen nog eens het Javakwartier onder jouw bezielende leiding willen bezoeken. Zijn er nieuwe initiatieven en zo ja, wanneer?
  Vr. Gr. Thera Verwoerd

 3. Beantwoorden

  Thera Verwoerd

  25 oktober 2018

  Hallo Jonneke,
  Heb reeds eenmaal mogen genieten van een foodtour. Super vond ik dat. Graag zou ik nog eens het Javakwartier onder leiding willen bezoeken. Zijn er nieuwe initiatieven en zo ja, wanneer?
  Vr. Gr. Thera Verwoerd

  • Beantwoorden

   jonneke

   28 oktober 2018

   Hey Thera, wat leuk om van je te horen en wat gaaf dat je gewoon nog een keer mee wil!! Ik heb nog geen nieuwe datum bekend gemaakt maar heb wel net besloten dat de eerstvolgende op 17 november is :-). Dus als je mee wil stuur dan vast een mail naar info at mooncake.nl, dan reserveer ik een plek voor je!!

 4. Beantwoorden

  Paul Zuiderwijk

  17 juni 2019

  Beste,

  Graag zou ik mijn voor in totaal 3 personen willen aanmelden voor de foodtour van 7 september.

  Is er dan nog plek?

  Verneem het graag.

  • Beantwoorden

   jonneke

   17 juni 2019

   Hoi Paul, wat leuk dat je mee wil! Ik ga je mailen met alle info! Groet, Jonneke

 5. Beantwoorden

  Catheel

  27 juli 2019

  Ha Jonneke, wat klinkt dit goed! Wat ik me afvroeg, is of je foodtours ook geschikt zijn voor vegetariërs! Dan lijkt het me namelijk een geweldig uitje en meld ik me graag aan! Groet, Catheel

  • Beantwoorden

   jonneke

   29 juli 2019

   Hoi Catheel, yes, de tour in Amsterdam-Oost is grotendeels geschikt voor vegetariërs, wel met één plek waar nagenoeg niets zonder vlees te verkrijgen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en heeft onlangs haar eerste boek gelanceerd. Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.

ConvertKit Form