Chinees De Volkskrant Gaan eten Rotterdam

Mooncake X de Volkskrant: vegetarische Pekingeend & kulu kay

13 november 2018
Share

Dit restaurant ziet er precies zo uit als veel Chinese restaurants in Nederland en op het menu prijken gerechten als babi pangang, Pekingeend, garnalen en saté. Alleen dan zonder dieren; alles hier is vegetarisch. Meer info vind je hier.

Camjo: Tenny Tenzer

Lekkere vleesvervangers bestáán dus gewoon in Rotterdam – Foodvlog

Goeie kans dat je bij het woord ‘vleesvervanger’ aan de troosteloze nepworsten uit de supermarkt denkt. Maar lekkere vleesvervangers bestáán dus gewoon, ondervond foodvlogger Mooncake NL tijdens een bezoekje aan Chinees-vegetarisch restaurant De Oude Plek in Rotterdam dat Pekingeend, inktvis en babi pangang serveert! ‘Neem je vleesetende vrienden mee, zeg niks en kijk of ze iets merken.’

Geplaatst door de Volkskrant op Maandag 12 november 2018

 

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.