Het boek

MOONCAKE’s boeklancering & taartfeest

11 oktober 2018
Share

A.s. zondag 14 oktober lanceer ik mijn eerste boek in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Jullie zijn welkom om daar bij te zijn! Van 13:00-17:00u kun je niet alleen een gesigneerd exemplaar van mijn boek aanschaffen maar eet je ook je buikje rond aan de lekkerste taarten, cakes, koeken én hartige snacks en gerechten en volg je workshops van de underground bakgoeroe’s van instagram. Weten wat je er kan eten? Klik dan hier. Boek bestellen vanuit je luie stoel? Klik hier. En als je eerst meer wil lezen over De Auteur en het boek, klik dan hier. Yalla yalla, klik, klik, klik!!! 

 

 

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en heeft onlangs haar eerste boek gelanceerd. Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.