Amsterdam De Volkskrant Gaan eten Perzisch

Mooncake x de Volkskrant: een catwalk aan gerechten om de Siberische kou mee door te komen

1 maart 2018
Share

Samen met de Volkskrant maak ik een videoserie over mijn culinaire avonturen. Dit keer één van de aller- aller- aller- leukste & lekkerste ontdekkingen die ik vorig jaar deed. Het bijbehorende artikel dat ik eerder schreef, vind je hier.

Hartverwarmende Iraanse gerechten om de koude winter door te komen

Het is één van de 'aller-, aller-, allerleukste en -lekkerste' ontdekkingen van vorig jaar: Restaurant Rozengeur in de Amsterdamse wijk Buitenveldert, vertelt onze foodvlogger Mooncake streetfood. Zonder horeca-ervaring openden eigenaren Mehdi en Zahra acht maanden geleden het restaurant. Deze 'hartverwarmende' en 'goddelijke' Iraanse gerechten helpen je de koude winter door.

Geplaatst door de Volkskrant op woensdag 28 februari 2018

 

 

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.