BNR Nieuwsradio

Mooncake op BNR Nieuwsradio: mijn eigen Michelingids

11 december 2017
Share

Hopelijk zitten jullie allemaal warm binnen op dit moment en genieten jullie van het witte uitzicht bij kaarslicht of haardvuur! Vandaag zijn de Michelinsterren uitgereikt en in het kader daarvan, was ik uitgenodigd bij BNR Nieuwsradio om met Roelof te kletsen over ‘die andere restaurants’. Terugluisteren doe je hier! Het fragment met mij begint na ca. 1 minuut.

 

 

Tags
RELATED POSTS
3 Reacties
 1. Beantwoorden

  Clothilde

  18 december 2017

  Geweldige winkel

  • Beantwoorden

   jonnekedezeeuw

   18 december 2017

   Welke winkel bedoel je Clothilde? Ik ben nu wel benieuwd! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en heeft onlangs haar eerste boek gelanceerd. Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.