YouTube

Helemaal wild worden in de IKEA voor foodies…

7 november 2017
Share

In mijn allereerste YouTube-video leid ik je met een bamboestok rond en proef ik een houtskoolbroodje met custard, knapperige roti paratha, paarse noodles en meer – allemaal in de IKEA van de foodies…

Tags
RELATED POSTS
2 Reacties
 1. Beantwoorden

  pauline

  7 november 2017

  coooooool! Was laatst bij de vestiging in Rotterdam! Echt een walhalla!

  • Beantwoorden

   jonnekedezeeuw

   8 november 2017

   Ja, heerlijk toch!!! Ik ben daar niet weg te slaan als ik eenmaal binnen ben 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en heeft onlangs haar eerste boek gelanceerd. Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.