Afghaans De Volkskrant Eindhoven Gaan eten

Mooncake x Volkskrant videoserie: gekonfijte sinaasappelsliertjes en Afghaanse fudge in Eindhoven

5 oktober 2017
Share

Samen met de Volkskrant maak ik een videoserie over mijn culinaire avonturen. De derde video gaat over gekonfijte sinaasappelsliertjes, Afghaanse fudge, amandelen en pistache en bekijk je hieronder. Het bijbehorende artikel dat ik eerder schreef,  vind je hier.

Foodvlog: Afghaanse narenj palauw in Eindhoven

Foodblogger Mooncake streetfood gaat op zoek naar de verborgen pareltjes zodat jij dat niet hoeft te doen. Dit keer eet ze in ‘haar’ Eindhoven bij het Afghaanse restaurant Bamiyan, waar ze op een interessante mix tussen pittig en zoet stuit. ‘Als ik dit de rest van mijn leven zou moeten eten… ik teken ervoor.’

Geplaatst door de Volkskrant op woensdag 4 oktober 2017

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.