Foodtours

Mooncake foodtour – 16 september ♡ SEEF die DATE! // UITVERKOCHT

2 augustus 2017
Share

DEZE TOUR IS UITVERKOCHT. KLIK HIER VOOR NIEUWE DATA!

Lieve lezers, het is zo ver!

Na een aantal private foodtours (klinkt spannend: was het ook) te hebben gegeven, ga ik mijn foodtour nu ook zelf organiseren en wel op zaterdag 16 september vanaf 11:00u in Amsterdam-Oost. De tour duurt ca. 2,5 uur en er is een beperkt aantal plaatsen. Het moet wel intiem blijven.

Deze tour neemt je langs de verborgen parels in de Indische buurt – de plekken die nog lang niet iedereen kent en die mij me weer thuis deden voelen na een tijd in het Midden-Oosten te hebben gewoond. In de Indische buurt kon ik, boodschappen- en afhaaltechnisch mijn hart weer ophalen. En…daar is mijn blog ook uit ontstaan.

Lees hier meer over het bestaansrecht van mijn blog.

Tickets kosten €65,- en na afloop ga je rollend naar huis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info at mooncake.nl! Ik stuur je dan alle info die je nodig hebt om samen met mij je buikje rond te eten.

Ik kijk er naar uit!!!

authentic_india_amsterdam_mooncake

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en heeft onlangs haar eerste boek gelanceerd. Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.

ConvertKit Form