Mooncake muziek

Over Mooncake muziek

11 december 2016
Share

SCROLL DOWN FOR ENGLISH 

Mooncake eet niet alleen maar speelt ook muziek. Mooncake vertelt en zingt op meeslepende wijze en speelt fantastisch gitaar. Ons repertoire bestaat uit bestaande teksten en poëzie waar we onze eigen stempel op drukken. We hebben een passie voor Franse en Arabische liedjes en blenden deze tot een hemelse mix. Van Fairuz tot Piaf tot Simone en JJ Cale. Jonneke zingt en Gerrit de Boer is met zijn gitaar haar trouwe mattie in dit geheel.

Jonneke zingt al zo lang ze zich kan heugen en studeerde theater & muziek (kleinkunst) aan het Conservatorium in Antwerpen bij de (in België) befaamde Studio Herman Teirlinck. Gerrit speelt nog veel langer gitaar dan dat Jonneke zingt, bestudeerde ’t instrument aan het Conservatorium van Amsterdam en speelde op talloze plekken waaronder het Bimhuis. Daarnaast gaf hij verschillende muziekboeken uit met o.a. Molukse liedjes.

Hieronder kun je een video kijken van een Mooncake optreden in de Doka in Amsterdam.

Mooncake doesn’t only eat but plays music as well. Our songs consist of existing texts and poetry that we’ve given our own twist to. We have a passion for French and Arabic songs and mix these into a heavenly fusion. From Fairuz to Piaf to Simone and JJ Cale. My faithful companion is Gerrit de Boer on his acoustic guitar.

Here’s a video of a Mooncake performance in Amsterdam’s Doka.

 

Hier beluister je onze demo // Here you can listen to our demo:

En hier speelden we eerder: // This is where we played before:

mooncake_muziek

Neem contact met ons op als je vragen hebt of ons wil boeken voor een optreden!

Please contact us if you have any questions or would like to book us!

Tags

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.