Anderen over Mooncake

Mooncake is Foodblogger van het jaar geworden!

11 november 2016
Share

Enorm bedankt voor al jullie stemmen! Gisteren ben ik door een vakjury unaniem gekozen tot Foodblogger van het Jaar. Dit zei de jury over Mooncake:

“Deze foodblogger onderscheidt zich van het – overigens sterke – concurrentieveld door een hoge mate van eigenheid. Ze laat zich uitsluitend leiden door dat waar ze zelf vrolijk en gelukkig van wordt. Ze legt een energie aan de dag die aanstekelijk is. En die soms zelfs aan de brutaliteit grenst. Ze spreekt ons zo nu en dan bestraffend toe. “Soms zijn Amsterdammers wel hard hoor. Iets meer empathie en geduld hier en daar zou ons wel sieren.” De manier waarop onze winnaar haar positieve ervaringen onder woorden brengt is enthousiasmerend. Je wilt eigenlijk meteen naar het eettentje waar ze net over heeft geschreven. Het blog van onze winnaar vinden wij als een cadeautje waar je niets voor terug hoeft te geven. Unaniem is voor ons de winnaar Jonneke de Zeeuw met haar blog Mooncake.” 

Straks om 12:08 schuif ik aan bij Roelof Hemmen op BNR Nieuwsradio.

Zie ook:

nu.nl | NRC | Linda Nieuws

Tags
RELATED POSTS
3 Reacties
 1. Beantwoorden

  Marjolein

  11 november 2016

  Van harte gefeliciteerd! Dik verdiend!

  • Beantwoorden

   jonnekedezeeuw

   11 november 2016

   Dankjewel Marjolein!!! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.