Amsterdam De Volkskrant Indonesisch

Mooncake X de Volkskrant: zeldzame gerechten uit Java en Sumatra

23 september 2018
Share

In de video van deze week een glanzende hoofdrol voor Warung Barokah. De eigenaresse Sri maakt er goddelijke bakso soep en rujak cingur – een bijzonder gerecht waar men graag een eind voor omrijdt. Het artikel dat ik eerder schreef, vind je hier.

Foodvlog: Indonesische koeienhuid

Koeienhuid, dat kreeg Mooncake NL voorgeschoteld toen ze in Amsterdam op pad ging voor een bakso-soep – Indonesische soep met ballen, zeg maar. Het was even wennen, maar ze begreep goed waarom mensen omrijden voor die authentieke rudjak cingur.

Geplaatst door de Volkskrant op Woensdag 19 september 2018

Camjo: Tenny Tenzer

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.