De Volkskrant

Mooncake X de Volkskrant zomerserie over de Nederlandse eetcultuur

1 augustus 2018
Share

Bestaat de Nederlandse eetcultuur nog steeds alleen uit stamppotten, haring en stroopwafels? Ik denk van niet! In deze gloednieuwe Mooncake X de Volkskrant zomerserie zoek ik uit wat er zoal gegeten wordt achter al die Nederlandse voordeuren. In aflevering twee eet ik de goddelijke fatteh van een Levantijnse diva. Recept vind je hier!

Foodvlog: Levantijnse fatteh uit Zwolle

Vergeet soep, stamppotten en pannenkoeken: álles wat er in de Nederlandse keukens gekookt en gegeten wordt, hoort bij onze eetcultuur. Dus ook de zelfgemaakte kefir en het gedroogde limoenendrankje uit deze keuken in Zwolle, ontdekt foodvlogger Mooncake NL.

Geplaatst door de Volkskrant op Woensdag 1 augustus 2018

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.