De Volkskrant

Mooncake X de Volkskrant zomerserie over de Nederlandse eetcultuur

27 juli 2018
Share

Bestaat de Nederlandse eetcultuur alleen uit aardappel, vlees, groente (en pepernoten)? Ik denk van niet! In deze gloednieuwe Mooncake X de Volkskrant zomerserie zoek ik uit wat er zoal gegeten wordt achter al die Nederlandse voordeuren. Deze week ben ik bij Therese:

Foodvlog: invloeden van Haïti, Zimbabwe en Nederland

Bestaat de Nederlandse eetcultuur alleen uit aardappel, vlees, groente (en pepernoten)? Foodvlogger Mooncake NL denkt van niet en zoekt deze zomer uit wat er zoal gegeten wordt achter al die Nederlandse voordeuren. Deze week is ze bij Therese: 'Als je Madame Jeanettes fijn gaat snijden, ben je echt een poco loco.'

Geplaatst door de Volkskrant op Woensdag 25 juli 2018

 

Tags
RELATED POSTS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar en lanceert 14 okt haar eerst boek! Ontdekt culinaire verborgen pareltjes in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak.