de Volkskrant Groningen

Mooncake x de Volkskrant: sardines boulettes & garantita met harissa

on
11 januari 2018
Share

Samen met de Volkskrant maak ik een videoserie over mijn culinaire avonturen. Deze keer ging ik voor de lekkerste dadels die ik ooit at en proefde ik de sardines boulettes van Nadia en garantita met harissa – het streetfood van Algerije!

Foodvlog: De beste dadels & Algerijnse specialiteiten

Foodvlogger Mooncake streetfood at de lekkerste dadels die ze ooit heeft geproefd gewoon in Groningen, bij Le Souk, zo van de dadeltak. En ze bezoekt restaurant Mechoui van dezelfde eigenaar, waar allerhande Algerijnse lekkernijen worden geserveerd: van zilveren visballetjes tot garantita met harissa – hét streetfood van Algerije.

Geplaatst door de Volkskrant op woensdag 10 januari 2018

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Jonneke
Amsterdam, The Netherlands

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.

Follow