de Volkskrant

Mooncake x de Volkskrant: pierogi in Giesbeek

By on 15 november 2017
Share

Samen met de Volkskrant maak ik een videoserie over mijn culinaire avonturen. In de zesde video vind ik de perfecte plek om mijn winterslaap in door te brengen, met pierogi – Poolse dumplings, de lekkerste glühwein tot nu toe en schapenkaas recht uit Zakopane…

Foodvlog: Pierogi, Poolse dumplings

In een partycentrum in Giesbeek zit zomaar een heel bijzonder restaurant verstopt. Foodvlogger Mooncake streetfood eet er Poolse dumplings, gevulde rollade en gebakken schapenkaas met cranberryjam – en wil pas weer naar buiten als de winter voorbij is.

Geplaatst door de Volkskrant op woensdag 15 november 2017

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Jonneke
Amsterdam, The Netherlands

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.

Follow