de Volkskrant Eindhoven Restaurants

Mooncake x Volkskrant videoserie: gekonfijte sinaasappelsliertjes en Afghaanse fudge in Eindhoven

By on 5 oktober 2017
Share

Samen met de Volkskrant maak ik een videoserie over mijn culinaire avonturen. De derde video gaat over gekonfijte sinaasappelsliertjes, Afghaanse fudge, amandelen en pistache en bekijk je hieronder. Het bijbehorende artikel dat ik eerder schreef,  vind je hier.

Foodvlog: Afghaanse narenj palauw in Eindhoven

Foodblogger Mooncake streetfood gaat op zoek naar de verborgen pareltjes zodat jij dat niet hoeft te doen. Dit keer eet ze in ‘haar’ Eindhoven bij het Afghaanse restaurant Bamiyan, waar ze op een interessante mix tussen pittig en zoet stuit. ‘Als ik dit de rest van mijn leven zou moeten eten… ik teken ervoor.’

Geplaatst door de Volkskrant op woensdag 4 oktober 2017

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Jonneke
Amsterdam, The Netherlands

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.

Follow