BNR Nieuwsradio

Mooncake-rubriek op BNR Nieuwsradio: ShamBosa in Tilburg

By on 13 september 2017
Share

De bijzondere lunchplek van vandaag was ShamBosa in Tilburg. De 23-jarige Shamila runt haar eigen eettentje in Bank 15. Brabant kent relatief veel Afghaanse restaurants en ik testte er al een stuk of vijf maar hier at ik de lekkerste mantu tot nu toe! En de linzensoep van Shamila’s oma moet je ook zeker gegeten dit seizoen.

Terugluisteren doe je hier en de bijbehorende blogpost met beeldmateriaal vind je hier.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Jonneke
Amsterdam, The Netherlands

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.

Follow