foodtours

Mooncake foodtour – nieuwe data 2017

By on 13 september 2017
Share

Lieve lezers, de foodtour van 16 september was helemaal uitverkocht. En dus is het tijd voor nieuwe tourdates!

Daar gaan we:

  • zaterdag 7 oktober ’17
  • donderdag 19 oktober ’17
  • zaterdag 4 november ’17
  • zaterdag 25 november ’17

De tour neemt je langs de verborgen parels in de Indische buurt – de plekken die nog lang niet iedereen kent en die mij me weer thuis deden voelen na een tijd in het Midden-Oosten te hebben gewoond. In de Indische buurt kon ik, boodschappen- en afhaaltechnisch mijn hart weer ophalen. En…daar is mijn blog ook uit ontstaan.

Lees hier meer over het bestaansrecht van mijn blog.

De tour duurt ca. 2,5 uur, begint om 11u in Amsterdam-Oost en er is een beperkt aantal plaatsen. Het moet wel intiem blijven.

Tickets kosten €65,- en na afloop ga je rollend naar huis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info at mooncake.nl! Ik stuur je dan alle info die je nodig hebt om samen met mij je buikje rond te eten.

Ik kijk er naar uit!!!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Jonneke
Amsterdam, The Netherlands

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.

Follow