BNR Nieuwsradio

Mooncake-rubriek op BNR Nieuwsradio: Warung Rilah in Rotterdam

on
10 mei 2017
Share

De bijzondere lunchplek van vandaag was Warung Rilah aan de Schiedamseweg in Rotterdam. Ik sprak de eigenaresse Rilah – de Koningin van de Balans over de lekkerste telo mix tot nu toe en het geheim van een verfrissend glas dawet.

Update: Rilah is inmiddels haar eigen eethuis gestart en kookt niet meer aan de Schiedamseweg – daar zit nu Warung Gareng. Verwarring alom. Meer weten en zien? Check dan deze blogpost. Terugluisteren doe je hier.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Jonneke
Amsterdam, The Netherlands

Mooncake is door een vakjury verkozen tot Foodblogger vh jaar! Ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van (street)food in Nederland & verder weg én deelt recepten + ander eetbaar vermaak. Met een knipoog naar het Midden-Oosten.

Follow